Zoeken naar mijn onderdanige

Uw zoekactie voor mijn onderdanige leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning ?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
Debbie 61 jaar Antwerpen - Beerse
Pijpgeil en verzot op zaad
Onderdanige mannelijke Pijpslet en verzot op lekker veel zaad. Ben eerlijk en discreet. Ontvang niet. Ben in voor perverse opdrachten. Geile lik.  
fistbottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zeer ervaren fistbottom zoekt een eveneens ervaren fist TOP
uiterst onderdanige en zeer ervaren fist bottom is op zoek naar een fist top met een missie. Deze prille vijftiger, slank gebouwd en van universitair niveau, wil zijn kont namelijk volledig laten ruïneren. Welke fist top vindt het geil om niet 1 maar 2 handen te laten verdwijnen in een kont? Om tot voorbij zijn elleboog deze bottom te penetreren? En bovenal om te werken aan een extreem gapend gat en een reuze prolapse? Kick je op vuistneuken en wil je extremer gaan, contacteer me dan  
djkzzz 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
op zoek naar een jongere liefst voor regelmatig/ vanav al mogelijk.
hoi, ik ben op zoek naar een jongere (liefst -30) en liefst slank of sportief gebouwd voor sexafspraakjes. Graag iemand van de buurt van Zemst, da's makkelijk. Regelmatig is mogelijk, zelfs wekelijks. Ik kan ontvangen en dichtbij verplaatsen. Ik ben 53 170 58 slank, heel sportief en top. Ik hou vooral van onderdanige kerels die graag pijpen en zich laten neuken. Dat laatste is geen verplichting maar wel mooi meegenomen. Serieuze reacties zijn welkom! Vraag maar info.  

op zoek naar een jongere liefst voor regelmatig/ vanav al mogelijk.
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning ?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
Jarno 56 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Op zoek naar Marc
Hoi, ik ben op zoek naar Marc, onderdanige man die ik mocht domineren. Ik had een aantal zeer leuke contacten met hem bij mij thuis in Berlare maar door ziekte en verhuis is het contact weggevallen. Nu ik opnieuw in de streek woon had ik graag terug contact gehad. Als je dit leest neem aub contact  
Tom boy 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil sletje voor dominante man(nen)
Welke dominante man zoekt nog een jonge gewillige, onderdanige boy (28 176 75 16) om verder op te leiden tot een geil lustsletje. Sta voor veel open, laat maar horen wat je in gedachten hebt met mij en wil doen. Of mij laten doen. Tover me eventueel om met geile kledij, lingerie, enz... en leidt me op zodat ik me gedraag zoals het hoort. Ik kan gemakkelijk verplaatsen en me regelmatig vrijmaken.  

Geil sletje voor dominante man(nen)
Luc 50 jaar Limburg - HASSELT
Bij welke dominante top mag zaad en plasslet komen douchen
50 jarige onderdanige kinky zaad en plasslet heeft net een flinke wandeling gedaan en zweet. Bij welke dominante kinky top mag ik komen douchen. Daarna misbruik je me ongeremd zoals jij dat wil. 50-183-98 gbbs  
Guy 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Groep
hallo ik ben een onderdanige bi-bttm en zou me graag aanbieden voor een groepsex, gangbang, ... liefst met zoveel mogelijk mannen. Iemand die dat kan orgeniseren ? Iemand die mannen bij elkaar kan krijgen. Uiteraard volledig gratis. thanks  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10